11 mars 2017
12:00

KaRo IBF

Referat: Gantesbo IBK (02/03) - KaRo IBF

Det blev en svidande förlust idag mot ett bra Karo.Dagens match vill vi gärna glömma så fort som möjligt. Vårt uppoffrande spel mot Nybro och Craftstaden var som bortblåst, Vi visste sen innan att det var ett väldigt bollskickligt lag.

Tycker att uppvärmningen såg ovanligt bra ut. Vi var fokuserade på uppgiften. Tanken var att pressa våra motståndare högt upp i banan och ge dem så lite tid som möjligt. Vet inte om det är vi är dåliga på att förklara?. Istället för att gå dit så så ligger vi på halvdistans, och det gäller över hela banan. Vi möter ett lag som spelar med ett pointuppspel. Gång efter annan så tappar vi deras 3:e gubbe på kanten.

Vi får en ändå en bra start på matchen när Linuz kan ge oss ledningen efter att ha brytit ett misslyckat uppspel av bortalaget. Sen var det slut på det roliga. Karo kan både kvitterar och ta ledningen innan perioden är över.

Egentligen ingen fara med underläge med ett mål efter första.Vi går igenom grunderna och peppar grabbarna/tjejen för att försöka höja oss spelmässigt i andra.

Perioden hinner bara gå 01:41 när vi får Niklas utvisad två minuter för slag.Våran box sköter sig utmärkt och kan freda sig utan mål bakåt. Det var väl det positiva den här perioden. Jobbar vi inte som ett lag så straffar det sig mot ett sånt här motstånd. När hesa Fredrik ljuder så står det 1-5.

Inför tredje så visar det sig att Oskar inte mår så bra. Vår kapten tar sitt ansvar och byter om. Är givetvis en otacksam uppgift för Arvid att komma in som "gammal" målvakt. En målvakt blir bra när han har en bra defensiv. som hjäper honom. Vi lämnar Arvid utlämnad flertalet gånger och Karo går till en 7-1 leding . Vi får ett tröstmål av Eriksson innan Karo kan fastställa slutrsultatat till 2-8

Nu återsår det en match i seriespelet. Vi har givetvis gjort än strålande säsong och bara förlorat fyra matcher. I sista matchen möter vi Örlogsstaden .Hoppas alla kan tända till för en bra avslutning på säsongen!!